ThaiRedCurrykyckling
- • ugnstemperatur: none °C
- • tid i ugn: none
- • 4 portioner
Ingredienser
- • 3 kycklingfiléer
- • Salt & peppar
- • 3 msk red curry pasta
- • 1 tärning kycklingbuljong
- • 4 dl vatten
- • ½ röd paprika
- • ½ grön paprika
- • ½ gul paprika
- • 1 burk minimajs
- • 1 burk vattenkastanjer
- • 1 burk kokosmjölk
- • Maizenamjöl + vatten till redning
- • Cashewnötter
- • morötter
- • paprika
- • purjolök
- • Grädde+Vatten
Gör så här:
- • Skär kycklingfiléerna i bitar. Bryn i het panna.
- • Tillsätt red curry pastan, 3 matskedar blir ganska stark så justera mängden
efter eget tycke och smak.
- • Tillsätt en tärning kycklingbuljong och slå på vatten. Låt koka upp på
medelvärme.
- • Tillsätt grönsaker och kokosmjölk. Jag valde att reda av såsen för att
få den att gå ihop lite bättre. Smaka av med salt och peppar.
- • Servera med ris och toppa med cashewnötter.